Supreme Professionel

30.000,00 DKK

Vejl. udsalgspris 53.500,00 DKK

Dimension udvendig :  

B:208 L:208 H:80

Vægt :   Ca. 1900 kg
Antal pizza :   8 stk
Materiale :   Specialsten
Isolering :   Keramiske bats
       
Lager :   Ja
Levering :   Dag til dag
       
Følgende medfølger:      
Skorsten m. hat      
       
       
       

 

Model/Varenr.: SP-140
Lagerstatus: På lager
stk.

Spar 15.000,- kr

 

Professionel håndbygget brændefyret stenovn.

Designet og udviklet i Australien. Den mest solgte stenovn til førende restauranter i Australien.

 

Den komplette ovn til enhver restaurant, uanset der skal bages pizza, brød eller anden gourmet mad.

 

Færdigbygget og klar til brug.

Isoleret til professionel brug, i såvel kuppel samt bund.

 

Leveres med stålstel, inkl. 4 kraftige hjul. Heraf 2 drejbare. Det gør det muligt at flytte ovnen. F.eks. til udeserving i sommerperioden.

 

Bemærk: Disse ovne sælges 15.000,- kr. under vores normale lave pris.
Dette skyldes, at der kan være fliser i ovnens bund som ikke ligger helt plan. Man skal derfor påregne, at fliser i ovnens bund skal 

reguleres i højde.
Prisen er inkl. moms, men ab lager Billund.

Husk også at bestille:

Pizza sæt. 3 dele. Top kvalitet fra Italien >>>

Roaster. Til perfekt grillstegning af fjerkræ, stege m.m. >>> 


"Pizzastenovn.dk - din vej til en autentisk stemning"


Tips og tricks:

Vær opmærksom på, at denne stenovn er håndbygget.
Opgivne mål kan derfor variere en smule.

Hvis du ønsker at lave en opbygning til stenovnen, anbefaler vi, at du modtager stenovnen før opbygning påbegyndes, således du kan tage de eksakte mål.

 

Når du modtager din nye stenovn, skal ovnen gennemtørres.
Derfor skal stenovnen optændes med små bål de første dage, før den endelige optænding foretages.

Se dette link

https://www.youtube.com/watch?v=TmLreRd-bTA&feature=emb_imp_woyt   

 

Sammen med din nye stenovn, modtager du også et repair kit, i så fald der opstår revnedannelser.

 

Stenovnen er monteret på en kraftig bundramme.
Bundrammens styrke gør det nemt at lave et fundament, da stenovnen er så stærk, at den ikke kræver yderligere forstærkning på fundamentet.
I hvert hjørne er der monteret en metal løkke. En stor hjælp når ovnen skal flyttes på plads.
Ved hjælp af 2 kraftige rafter, monteret på hver side, bundet på omtalte metal løkker, kan 4 personer nemmere flytte/ montere stenovnen.

 

Sådan tænder du din stenovn:
Hvis der er meget aske i stenovnen, skal du fjerne det før ny optænding. Aske lukker for ilten rundt om brændet, og giver dermed mindre agressivitet af varme, som er nødvendig hvis der f.eks. bages pizza.

Lav et lille bål af optændingspinde midt i stenovnen.
Når ilden har fået fat, tilføres mere brænde. Kløvet brænde brænder bedst. Max. tykkelse ca. 60 mm

Tilfør løbende brænde. Når kuplen indvendig får et gråligt skær, har stenovnen typisk en temperatur på ca. 300 grader.

Med hjælp af pizzaspade og kost, skubbes brænde over i den ene side af stenovnens kuppel.

Vent nogle minutter, og stenovnen klar til bagning.

 

Når der skal tilføres mere brænde under bagning, er det en god idé at lade et par stykker træ ligge et øjeblik på bunden af ovnen, før det tilføres bålet.

Tilfør aldrig brænde direkte på flammerne. Læg det nye brænde på gløderne.

 

Hvis du skal bage pizza:
Brug brænde med en tykkelse på max. 60 mm. Helst kløvet. Jå dårligere kvalitet af brænde, jo bedre flammer. Til gengæld skal der tilføres brænde oftere.
Pizzabagning kræver stor varme, og stort varme flow.
Derfor skal pizza altid bages under flammer. Flammerne skal hels "slikke" op af kuplen.
Det er de høje temperaturer, samt varmens flow, der kun gør det muligt at lave så gode pizza i en ægte stenovn.

 

Hvis du skal tilberede stege, ovnretter osv:

Kræver ikke agressiv varme på samme måde som pizza.
Tilfør lidt tykkere brænde, således der opnås en stabil varme i stenovnen. Tilfør brænde løbende.

 

Hvis du skal bage brød:

Bages som regel på eftervarmen i ovnen med lukket / delvis lukket låge. Uden tilførsel af brænde.